Списание за дизајн
Списание за дизајн
Брендирање

Co-Creation! Camp

Брендирање Ова е лого дизајн и брендирање за настанот „Co-Creation! Camp“, за кој луѓето зборуваат за локална ревитализација за иднината. Јапонија се соочува со невидени социјални проблеми како што се ниско раѓање, стареење на населението или депопулација на регионот. „Co-Creation! Camp“ го создаде размената на нивните информации и меѓусебно да си помагаат преку различните проблеми за луѓето вклучени во туристичката индустрија. Различни бои се симболизирани волјата на секоја личност, и водеше многу идеи и произведе повеќе од 100 проекти.

Име на проектот : Co-Creation! Camp, Име на дизајнерите : Kei Sato, Име на клиентот : Recruit Lifestyle Co., Ltd..

Co-Creation! Camp Брендирање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн тим на денот

Најголемите тимови за дизајн во светот.

Понекогаш ви треба многу голем тим на талентирани дизајнери за да дојдете до навистина одлични дизајни. Секојдневно, ние располагаме со различен тим за наградуван иновативен и креативен дизајн. Истражете и откријте оригинална и креативна архитектура, добар дизајн, мода, графички дизајн и проекти за дизајн стратегија од дизајнерски тимови ширум светот. Инспирирајте се од оригиналните дела на дизајнерите на големите мајстори.