Списание за дизајн
Списание за дизајн
Тапа

Moon

Тапа Органскиот изглед и континуитетот на кривините на оваа тапа беше инспириран од полумесечината фаза на Месечината. Месечината бања за бања Месечината ги интегрира и телото и рачката во уникатна форма. Кружен пресек се крева од дното на тапата до излезната цевка создавајќи го профилот на Месечината тапа. Чистата сеча го одделува телото од рачката додека ја задржува јачината на звукот.

Име на проектот : Moon, Име на дизајнерите : David Grifols, Име на клиентот : MOS.

Moon Тапа

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.