Списание за дизајн
Списание за дизајн
Внатрешен Дизајн На Канцелариски Простор

Infibond

Внатрешен Дизајн На Канцелариски Простор Студиото Студио Ширли Замир ја дизајнираше новата канцеларија на Инфијонд во Тел Авив. По истражувањето во врска со производот на компанијата, идејата беше создавање на простор за работа што поставува прашања за тенка граница што ја разликува реалноста од имагинацијата, човечкиот мозок и технологијата и откривање на тоа како се поврзуваат сите овие. Студиото ги бараше точните дози на употреба на обемот, линијата и празнината што ќе го дефинираат просторот. Кабинетот на канцелариите се состои од управни простории, простории за состаноци, формални салони, кафетерија и отворен штанд, затворени телефонски штандови и работа на отворен простор.

Име на проектот : Infibond, Име на дизајнерите : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Име на клиентот : Infibond.

Infibond Внатрешен Дизајн На Канцелариски Простор

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.