Списание за дизајн
Списание за дизајн
Осветлување

Thorn

Осветлување Верувајќи дека е можно да се одгледуваат и да се разликуваат органски форми во природата без да се наруши нивната структура и изразување со коинциденции, и дека човечките суштества имаат инстинктивен афинитет кон природните форми, Јилмаз Доган рече дека додека дизајнирал Трн, сакал да го одрази растот со форми кои имитираат природа без ограничување на димензиите во осветлување. Трн, кој е извор на инспирација за природна гранка на Торн; расте во случајна структура и се формира природно, одговара на различни потреби и нема ограничување на големината како добар дизајн на осветлување.

Име на проектот : Thorn, Име на дизајнерите : Yılmaz Dogan, Име на клиентот : QZENS .

Thorn Осветлување

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.