Списание за дизајн
Списание за дизајн
Часовник

Reverse

Часовник Додека времето лета, часовниците останаа исти. Обратно не е обичен часовник, тоа е пресврт, минималистички дизајн на часовник со суптилни промени што го прави еден од еден вид. Раката свртена навнатре се ротира во надворешниот прстен за да го означи часот. Малата рака свртена нанадвор стои сама и ротира за да ги наведе записите. Обратно беше создадено со отстранување на сите елементи на часовник, освен неговата цилиндрична основа, од таму ја презеде имагинацијата. Овој дизајн на часовник има за цел да ве потсети да прифатите време.

Име на проектот : Reverse, Име на дизајнерите : Mattice Boets, Име на клиентот : Mattice Boets.

Reverse Часовник

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.