Списание за дизајн
Списание за дизајн
Илустрацијата

Anubis The Judge

Илустрацијата „Анубис судијата“; преку анализа на дизајнот, очигледно е дека дизајнерот се фокусирал на примарните одлики на Анубис како иконски симбол на античка и истакната ера. Тој додаде наслов „Судијата“ можеби за да прикаже повеќе моќ или сила што го има карактерот во неговиот дизајн. Јасно е дека дизајнерот додаде длабочина и детално внимание на геометриските симболи што ги користеше низ целиот дизајн. Вклучил шокер завиткан околу вратот на ликот, кој исто така бил тежок по текстурата.

Име на проектот : Anubis The Judge, Име на дизајнерите : Najeeb Omar, Име на клиентот : Leopard Arts.

Anubis The Judge Илустрацијата

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.