Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ресторан

TER

Ресторан ТЕР е концепт за ресторан кој е развиен по шумската несреќа на Арт Села во Малга Коста, Италија. Несреќата го постави прашањето - Како се чувствува „стабилниот“ простор? Физиолошки и физички. Како може просторот да се врати во живот откако ќе се соочи со неволја? Ресторанот се вклопува во околината, дејствувајќи како друга карпа во пејзажот. Се разликува од чадот што произлегува од неговиот центар, што создава чувство на привлечност и интрига. Тоа е глетка која ги привлекува луѓето кон центарот - повторно воспоставувајќи ја основната суштина на Арт Села.

Име на проектот : TER, Име на дизајнерите : Coral Mesika, Име на клиентот : COCO Atelier.

TER Ресторан

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.