Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ручек За Ручек

The Portable

Ручек За Ручек Угостителската индустрија цвета, а преземањето стана неопходност за современите луѓе. Во исто време, исто така, генерирано е многу ѓубре. Многу од кутиите со оброци што се користат за чување храна може да се рециклираат, но пластичните кеси што се користат за пакување кутии со оброци се навистина не рециклираат. За да се намали употребата на пластични кеси, функциите на кутијата за јадење и пластиката се комбинираат за да дизајнираат нови кутии за ручек. Кутијата со кит го претвора делот од себе во рачка што е лесна за носење, и може да интегрира повеќе кутии за јадење, во голема мера намалувајќи ја употребата на пластични кеси за пакување кутии за јадење.

Бричење

Alpha Series

Бричење Алфа-серијата е компактен, полупрофесионален бричење што може да се справи со основните задачи за нега на лицето. Исто така, производ кој нуди хигиенски решенија со иновативен пристап во комбинација со убава естетика. Едноставноста, минимализмот и функционалноста во комбинација со лесна интеракција со корисниците ги гради основите на проектот. Радосно корисничко искуство е клучот. Советите може лесно да се симнат од бричот и да се стават во делот за складирање. Пристаништето е дизајнирано за полнење на бричот и чистење на врвовите поддржани со УВ светлина во делот за складирање.

Повеќефункционален Преносен Уред

Along with

Повеќефункционален Преносен Уред Проектот предвидува преносно искуство за живеење на толпата на отворено, кое главно е поделено на два дела: главното тело и модули што можат да се менуваат. Главното тело вклучува функции за полнење, четка за заби и бричење. Поставките вклучуваат четка за заби и глава за бричење. Оригиналот инспирацијата за производот потекнува од луѓе кои сакаат да патуваат и да си го натрупаат багажот или изгубени, па преновиот, разноврсен пакет стана производот се позиционира. Сега многу луѓе сакаат да патуваат, па преносни производи стануваат избор. Овој производ е во согласност со побарувачката на пазарот.

Кревет За Мачки

Catzz

Кревет За Мачки При дизајнирање кревет за мачки „Catzz“, инспирацијата беше црпена од потребите на мачките и на сопствениците, и треба да ги обедини функцијата, едноставноста и убавината. Додека набудувале мачки, нивните уникатни геометриски карактеристики ја инспирирале чистата и препознатлива форма. Некои карактеристични обрасци на однесување (на пр. Движење на увото) станаа инкорпорирани во корисничкото искуство на мачката. Исто така, имајќи ги предвид сопствениците, целта беше да се создаде парче мебел што ќе може да го прилагодат и гордо да го прикажат. Покрај тоа, беше важно да се обезбеди лесно одржување. Сите овие овозможуваат елегантен, геометриски дизајн и модуларна структура.

Луксузниот Мебел

Pet Home Collection

Луксузниот Мебел Pet Home Collection е мебел за домашни миленици, развиен по внимателно набљудување на однесувањето на четириножните пријатели во домашната средина. Концептот на дизајн е ергономијата и убавината, каде благосостојбата значи рамнотежа што животното ја наоѓа во сопствениот простор во рамките на домашната средина, а дизајнот е наменет како култура на живеење во друштво на домашни миленици. Внимателниот избор на материјали ги нагласува формите и карактеристиките на секое парче мебел. Овие предмети, поседувајќи автономија на убавина и функција, ги задоволуваат инстинктите за домашни миленици и естетските потреби на домашната средина.

Носач За Миленичиња

Pawspal

Носач За Миленичиња Носачот на Pawspal Pet ќе заштеди енергија и ќе му помогне на сопственикот на домашно милениче брзо да го испорача. За дизајн концепт Pawspal носач за миленичиња инспириран од Спејс шатлот кој може да ги носи своите прекрасни миленичиња каде што сакаат. И ако имаат уште едно домашно милениче, можат да постават уште едно на врвот и да ги спојат тркалата на дното за да ги повлечат носачите. Покрај тоа, Pawspal има дизајнирано со внатрешен вентилатор за удобност за домашни миленици и лесен за полнење со USB C.