Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мебел Од Јавен Градски Уметност

Eye of Ra'

Мебел Од Јавен Градски Уметност Амбицијата на овој дизајн е да се спои античката египетска историја со футуристичката течност методологија на дизајн. Тоа е буквален превод на египетската најиконска религиозна алатка во флуидна форма на уличен мебел што ги позајмува карактеристиките на стилот на проток, каде не се залагаат за конкретни форми или дизајн. Окото ги претставува машките и женските колеги во раѓањето на Бога Ра. Оттука, уличниот мебел е претставен со здрав дизајн што ја симболизира машкоста и силата, додека неговиот заоблен изглед ја прикажува женственоста и благодатноста.

Име на проектот : Eye of Ra', Име на дизајнерите : Dalia Sadany, Име на клиентот : Dezines , Dalia Sadany Creations.

Eye of Ra' Мебел Од Јавен Градски Уметност

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.