Списание за дизајн
Списание за дизајн
Енергетското Активирање На Мостовите

Solar Skywalks

Енергетското Активирање На Мостовите Митрополиите во светот - како Пекинг - имаат голем број песни што минуваат низ зафатените сообраќајни артерии. Тие честопати се неатрактивни, го намалуваат целокупниот урбан впечаток. Идејата на дизајнерите за обложување на нозете со естетски, PV модули што создаваат моќност и нивно претворање во атрактивни места во градот не само што е одржлива, туку создава скулпторска разноликост која станува град за око во градскиот пејзаж. Станици за полнење со е-автомобили или Е-велосипед под патеки, ја користат сончевата енергија директно на лице место.

Име на проектот : Solar Skywalks, Име на дизајнерите : Peter Kuczia, Име на клиентот : Avancis GmbH.

Solar Skywalks Енергетското Активирање На Мостовите

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.