Списание за дизајн
Списание за дизајн
3Д Анимација

Alignment to Air

3Д Анимација Што се однесува до креативната анимација со букви, Jinин започнал со азбуката А. И, кога станува збор за концептниот чекор, тој се обидел да види поинтензивни расположенија што се одразуваат на неговата филозофија која е прилично активна, но истовремено и организирана. По патот, тој наиде на спротивставени зборови темелно залагајќи се за неговата идеја на некој начин, како што е усогласување со воздухот, што е насловот на овој проект. Имајќи го тоа предвид, анимацијата претставува попрецизни и деликатни моменти на првиот збор. Од друга страна, ова завршува со прилично флексибилна и лабава вибратура за да се манифестира последната буква.

Име на проектот : Alignment to Air, Име на дизајнерите : Jin Jeon, Име на клиентот : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air 3Д Анимација

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајнер на денот

Најдобри светски дизајнери, уметници и архитекти.

Добриот дизајн заслужува големо признание. Секојдневно, задоволни сме да прикажеме неверојатни дизајнери кои создаваат оригинални и иновативни дизајни, неверојатна архитектура, стилска мода и креативни графики. Денес ви претставуваме еден од најголемите светски дизајнери. Изберете го наградуваниот портфолио на дизајн денес и добијте ја вашата дневна инспирација за дизајн.