Списание за дизајн
Списание за дизајн
3Д Анимација

Alignment to Air

3Д Анимација Што се однесува до креативната анимација со букви, Jinин започнал со азбуката А. И, кога станува збор за концептниот чекор, тој се обидел да види поинтензивни расположенија што се одразуваат на неговата филозофија која е прилично активна, но истовремено и организирана. По патот, тој наиде на спротивставени зборови темелно залагајќи се за неговата идеја на некој начин, како што е усогласување со воздухот, што е насловот на овој проект. Имајќи го тоа предвид, анимацијата претставува попрецизни и деликатни моменти на првиот збор. Од друга страна, ова завршува со прилично флексибилна и лабава вибратура за да се манифестира последната буква.

Име на проектот : Alignment to Air, Име на дизајнерите : Jin Jeon, Име на клиентот : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air 3Д Анимација

Овој исклучителен дизајн е добитник на наградата за платина за дизајн во натпревар за играчки, игри и производи за хоби. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајнери на платинести наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајнирање игри, игри и хоби.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.