Списание за дизајн
Списание за дизајн
High-End Tv

La Torre

High-End Tv Во овој дизајн, нема преден капак што го држи дисплејот. Телевизорот го држи задниот кабинет скриен зад екранот. Елоксалното тенко подножје кое го опкружува дисплејот се користи само за козметичка илузија. Од сите овие причини, само доминантен елемент е приказ за разлика од обичната ТВ-форма. Ајфеловата кула е извор на инспирација за Ла Торе. Некои од главните сличности на овие двајца се реформски во своето време и имаат ист страничен поглед.

Име на проектот : La Torre, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : .

La Torre High-End Tv

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.