Списание за дизајн
Списание за дизајн
Осветлување

Claire de Lune Chandelier

Осветлување Декоративно, осветлување, продадено рамно пакување, спакувано во торбичка за еднократно превозникот. Обезбедив прифатлива верзија на грандиозен, луксузен, култивиран производ кој претставува минато време - барок / рококо, направено во модерен материјал. Оваа тема е безвремена. Во исто време, Клер де Луне лустер обезбедува малку хумор, во својата чуден. (Упатствата за собранието се дадени на хартија, како и ЦД-Бета). Идејата да се направи рамно-пакет беше да ја дадам мојата улога во намалувањето на емисијата на CO2, како и да се вклучи крајниот клиент во свесен процес од своја страна да има влијание врз нашето опкружување.

Име на проектот : Claire de Lune Chandelier, Име на дизајнерите : Claire Requa, Име на клиентот : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Осветлување

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.