Списание за дизајн
Списание за дизајн
Шкаф

Deco

Шкаф Еден шкаф виси над друг. Многу уникатен дизајн, кој му овозможува на мебелот да не го исполнува просторот, бидејќи кутиите не стојат на подот, туку се суспендирани. Многу е погодно за употреба, бидејќи кутиите беа поделени според групите и на овој начин ќе бидат многу погодни за корисникот. Варијацијата на бојата на материјалите е достапна.

Име на проектот : Deco, Име на дизајнерите : Viktor Kovtun, Име на клиентот : Xo-Xo-L design.

Deco Шкаф

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.