Списание за дизајн
Списание за дизајн
Идентитет На Брендот, Стратегиите За Брендирање

babyfirst

Идентитет На Брендот, Стратегиите За Брендирање JV меѓу странски и кинески субјекти кои вршат трговија на високо-производи увезени производи за нега на бебиња за кинескиот пазар. дизајнот беспрекорно комбинира западни и кинески, современи и традиционални, културно и социјално релевантни елементи. кинеска традиција е да се мавтаат новородените во црвена крпа или облеката за да му дадат среќа на бебето (црвената боја е богатство). цуцла е препознатливо западен. овој дизајн комуницира стремеж кон модерноста додека ги почитува традициите. ние исто така фаќаме како децата се богати со оглед на политиката на „едно дете“ во Кина.

Име на проектот : babyfirst, Име на дизајнерите : brian LAU lilian CHAN, Име на клиентот : .

babyfirst Идентитет На Брендот, Стратегиите За Брендирање

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.