Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мијалник

Vortex

Мијалник Целта на дизајнот на вител е да се најде нова форма да влијае на протокот на вода во мијалниците за да се зголеми нивната ефикасност, да се придонесе за нивното корисничко искуство и да се подобрат нивните естетски и семиотички квалитети. Резултатот е метафора, добиена од идеализирана форма на вител, која означува проток на мозоци и вода што визуелно го означува целиот предмет како функционална мијалник. Оваа форма во комбинација со чешмата, ја насочува водата кон спирална патека дозволувајќи им на иста количина вода да покрие повеќе земја, што резултира во намалена потрошувачка на вода за чистење.

Име на проектот : Vortex, Име на дизајнерите : Deniz Karasahin, Име на клиентот : Dk design.

Vortex Мијалник

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.