Списание за дизајн
Списание за дизајн
40-Годишен Канцелариски Блок

780 Tianshan Road, Shanghai

40-Годишен Канцелариски Блок Во оваа 40-годишна зграда се чуваат и пребојуваат оригинални елементи како прозорски рамки и рачки за скали за да остават бледи траги на времето тивко да ја раскажат приказната. Клиентот е специјализиран за услуги за откривање подземни комунални услуги. Филозофијата на компанијата го „гледа невидливото“, така што модерен и минимален централен коридор е специјално дизајниран за уредно да ги прикрие просториите, но сепак суптилно да ги открива нивните врати. Во текот на зградата, можете да видите носталгичен амбиент, модерна функционалност и кинески шик што доаѓа во игра за да се зачува, како и да се ревитализира овој историски локалитет.

Име на проектот : 780 Tianshan Road, Shanghai, Име на дизајнерите : Lam Wai Ming, Име на клиентот : Leidi Ltd..

780 Tianshan Road, Shanghai 40-Годишен Канцелариски Блок

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.