Списание за дизајн
Списание за дизајн
Објектот За Тестирање На Вино

Grapevine House

Објектот За Тестирање На Вино Куќа на винова лоза во форма на апстрактно грозје, кое е речиси бесплатно во очекување на лозјето. Неговиот главен потпорен елемент генериран од дигитална фабрикувана колона претставува омаж на стар корен од винова лоза. Континуираниот стаклен стакло пред викендичката куќа е отворен во сите правци и овозможува непосредно искуство во пределот на лозјето. На овој начин треба да се даде визуелно подобрување на вкусот на сите вина за тестирање.

Име на проектот : Grapevine House, Име на дизајнерите : Peter Stasek, Име на клиентот : Winemaker Association.

Grapevine House Објектот За Тестирање На Вино

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.