Списание за дизајн
Списание за дизајн
Дизајн Студио Со Галерија

PARADOX HOUSE

Дизајн Студио Со Галерија Студиото за разбирање на шик на мултимедијален дизајн, складирано на разделно ниво, Paradox House го наоѓа совршениот баланс помеѓу функционалноста и стилот додека го рефлектира неговиот сопственик уникатен вкус и начин на живот. Создаде впечатливо студио за мултимедијален дизајн со чисти, аголни линии кои покажуваат видлива стаклена кутија со жолто затемнување на мезанин. Геометриските форми и линии се модерни и зачудувачки, но вкусно направени за да обезбедат уникатен работен простор.

Име на проектот : PARADOX HOUSE, Име на дизајнерите : Catherine Cheung, Име на клиентот : .

PARADOX HOUSE Дизајн Студио Со Галерија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн легенда на денот

Легендарните дизајнери и нивните наградувани дела.

Легендите за дизајн се исклучително познати дизајнери кои го прават нашиот свет подобро место со своите добри дизајни. Откријте ги легендарните дизајнери и нивните иновативни дизајни на производи, оригинални уметнички дела, креативна архитектура, извонредни модни дизајни и стратегии за дизајнирање. Уживајте и истражете ги оригиналните дизајнерски дела на наградуваните дизајнери, уметници, архитекти, иноватори и брендови ширум светот. Инспирирајте се од креативни дизајни.