Списание за дизајн
Списание за дизајн
Табела

cocktail

Табела Дизајнот е црна коктелска маса со интересни сенки што играат надвор од црната боја на масата. Тоа е безвременски дизајн кој ќе одговара на многу стилови. Артефактите можат да бидат прикажани на различните нивоа подолу за да се промени изгледот на табела, а истовремено да се задржи и на врвот на табела јасно. Табелата е дизајн на готовина од КД и дизајн: носат, доведат дома и лесно склопуваат секој. Дизајнот е убав, интересен за гледање, но не и наметлив. Табелите за коктел обично се во центарот на активност, но не треба да станат центар на внимание - оваа табела го постигнува токму тоа

Име на проектот : cocktail, Име на дизајнерите : Mario J Lotti, Име на клиентот : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Табела

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.