Списание за дизајн
Списание за дизајн
Истражување Брендирање

Pain and Suffering

Истражување Брендирање Овој дизајн ги истражува страдањата во различни слоеви: филозофски, социјални, медицински и научни. Од моја лична гледна точка дека страдањето и болката доаѓаат во многу лица и форми, филозофски и научни, ја избрав хуманизацијата на страдањето и болката како моја основа. Ги проучував аналогиите помеѓу симбиотски по природа и симбиотик во човековите односи и од ова истражување создадов ликови кои визуелно ги претставуваат симбиотските односи помеѓу страдањето и страдателот и помеѓу болката и оној во болка. Овој дизајн е експеримент, а гледачот е предмет.

Име на проектот : Pain and Suffering, Име на дизајнерите : Sharon Webber-Zvik, Име на клиентот : Sharon Webber-Zvik.

Pain and Suffering Истражување Брендирање

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.