Списание за дизајн
Списание за дизајн
Држач За Палто

Lande

Држач За Палто Штандот на палтото беше дизајн како високо украсна и функционална канцелариска скулптура, фузија на уметност и функција. За составувањето се сметаше дека е естетски форма за украсување на канцеларискиот простор и за заштита на денес повеќето иконични корпоративни облеки, Блејзер. Крајниот резултат е многу енергично и софистицирано парче. Производството и малопродажбата на паметни парче беше дизајнот да биде лесен, силен и масовно продуктивен.

Име на проектот : Lande, Име на дизајнерите : Fabrizio Constanza, Име на клиентот : fabrizio Constanza.

Lande Држач За Палто

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.