Списание за дизајн
Списание за дизајн
Флексибилна Канцеларија

Suivez le guide

Флексибилна Канцеларија Овој концепт беше дизајниран за натпревар за дизајн, организиран од провинцијата Западна Фландрија. Задачата беше да се пополни голем празен простор кој се наоѓа во средината на неколку канцеларии, со мебел каде што може да се соберат корисниците. Suivez le guide е серија од 7 тома иверица во која му овозможува на корисникот да вежба друга активност. Тие лесно можат да ја променат локацијата на секое поле според функцијата што им е потребна. „Suivez-le-guide“ се пробива на конвенциите од областа на канцеларискиот мебел. Тоа е одговор на побарувачката за други начини на работа и комуникација.

Име на проектот : Suivez le guide, Име на дизајнерите : Five Am, Име на клиентот : Five AM.

Suivez le guide Флексибилна Канцеларија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.