Списание за дизајн
Списание за дизајн
Паркот На Паркот

S-Clutch

Паркот На Паркот Клупата S-спојката го носи своето име од торбичките за спојката, бидејќи ја инспирира својата стилска икона и нејзиниот важен придонес во пристапноста и стилот. S-доаѓа од Шелтер, Стрит, Улица, Сонце и Простор. Тоа е клупа што се стреми да додаде на урбаните скалисти повеќе шарен и човечки акцент, земајќи ги предвид основните вредности на хармонична симбиоза и егзистенција. Иако користи чуден боја што се наоѓа во просторијата на детето, таа промовира разигран пристап кон градскиот живот, кој буквално треба да се сфати сериозно.

Име на проектот : S-Clutch, Име на дизајнерите : Helen Brasinika, Име на клиентот : BllendDesignOffice.

S-Clutch Паркот На Паркот

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.