Списание за дизајн
Списание за дизајн
Компјутерски Глушец

Snowball

Компјутерски Глушец Снежни топки е дизајниран да функционира во обратен начин во однос на конвенционалната употреба на глувчето. Уредот има едноставна, но привлечна форма, завршена со уникатна командна единица, може да се прилагоди и со алтернативни кутии и опции за командна единица, исто така, со различни функции кои имаат корист од дизајнот и принципот на работа. Со внатрешен систем вграден во кој има два оптички трагачи, снежни топки ја следат површината во две нормални рамнини. Оваа можност ослободува употреба, прилагодувајќи го корисничкото искуство целосно.

Име на проектот : Snowball, Име на дизајнерите : Hakan Orel, Име на клиентот : .

Snowball Компјутерски Глушец

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.