Списание за дизајн
Списание за дизајн
Активниот Звучник

db60

Активниот Звучник Активниот звучник db60 е оригинално дизајниран за корисниците на мобилни уреди. Стилот на звучникот db60 се заснова на наследството и едноставноста на нордискиот јазик за дизајн. Леснотијата на употреба се рефлектира во оригиналната форма и минималистичките карактеристики. Звучникот нема копчиња, а чистиот дизајн го прави погоден за монтирање каде и да е потребен одличен звук. Db60 е на границата помеѓу домашното аудио и дизајнот на ентериер.

Име на проектот : db60, Име на дизајнерите : DNgroup Design Team, Име на клиентот : DNgroup.

db60 Активниот Звучник

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.