Списание за дизајн
Списание за дизајн
Другар Светло

Prometheus ILight

Другар Светло Проектот го доловува моментот во кој Прометеј украл знаење од Боговите за да може да го сподели со човештвото. Тој е дизајниран да служи како заштитна обвивка. Светлината од сферата е топла затоа што е само фракција. Коцката го претставува изворот, самите Богови и е опремена со лента од LED диоди, што создава ладна светлина, границата помеѓу двете нивоа на постоење и перцепција.

Име на проектот : Prometheus ILight, Име на дизајнерите : Ionut Sur, Име на клиентот : Ionut Sur.

Prometheus ILight Другар Светло

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.