Списание за дизајн
Списание за дизајн
Предводена Телевизија

XX250

Предводена Телевизија Безгранична ТВ серија на Вестел која е позиционирана на многу високо квалитетен сегмент на електронска потрошувачка. Алуминиумската рамка го држи дисплејот како скоро невидлива тенка рамка. Сјајната тенка рамка му дава на производот својата ексклузивна слика на незаситениот пазар. Екранот драстично се разликува од нормалните LED телевизори со неговата холистичка сјајна површина на екранот исплатена во тенка метална рамка. Сјајниот алуминиумски дел под екранот создава точка на привлечност додека го одделувате телевизорот од држачот на табелата.

Име на проектот : XX250, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : Vestel Electronics Co..

XX250 Предводена Телевизија

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.