Списание за дизајн
Списание за дизајн
Уред За Дигитално Емитување Видео

Tria Set Top Box

Уред За Дигитално Емитување Видео Tria е една од најновите Smart Set Top Box на Vestel што нуди технологија за дигитално емитување за ТВ корисниците. Најважниот лик на Трија е „скриената вентилација“. Скриената вентилација овозможува да се создадат уникатни и едноставни дизајни. Сепак, во пластична обвивка има метална кутија, која се користи за да се спречи прегревање на производот. Други технички карактеристики на кутијата се; обезбедува целосни технолошки функции, како што се играње на различни медиуми (музика, видео, фотографија) преку Интернет и лични складишта за лични медиуми. Оперативниот систем Tria е систем Android V4.2 Jelly Bean.

Име на проектот : Tria Set Top Box, Име на дизајнерите : Vestel ID Team, Име на клиентот : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Уред За Дигитално Емитување Видео

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.