Списание за дизајн
Списание за дизајн
Мултифункционален Мебел

Screw Chair

Мултифункционален Мебел Во денешниот вложен живот, средната класа и нискиот приход дел од општеството е под најекономичен притисок и затоа се повеќе заинтересирани за едноставен, евтин и искористен мебел од елегантниот дизајн. Повеќе од повеќето единици за мебел се направени за единечен употреби што ја зголемуваат потребата од повеќенаменски производ. Главната употреба на овој дизајн е стол. Со поместување на деловите од столот што се поврзуваат со завртки, другите употреби како маса и полица што можевме да ги имаме. Покрај тоа, деловите на столот можат да се соберат во кутијата што е главниот дел од овој дизајн.

Име на проектот : Screw Chair, Име на дизајнерите : Arash Shojaei, Име на клиентот : Arshida.

Screw Chair Мултифункционален Мебел

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.