Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стоматолошки Стол За Деца

ROI

Стоматолошки Стол За Деца Дизајнот на рентабилност е создаден со намера да го привлече вниманието на крајниот корисник со цел да го натера да го заборави, доколку е можно, стравот и вознемиреноста предизвикана од лекарски преглед. Оваа стоматолошка единица нема технолошки функција различно од оние на пазарот, но елементите што ја составуваат имаат нов изглед за да се вклучат на позитивен начин детето да започне да воспоставува врска со стоматологот.

Име на проектот : ROI, Име на дизајнерите : Roberta Emili, Име на клиентот : Roberta Emili.

ROI Стоматолошки Стол За Деца

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.