Списание за дизајн
Списание за дизајн
Терапија-Салон За Стоматолошка Убавина

Dental INN

Терапија-Салон За Стоматолошка Убавина Проектот „Dental INN“ е дизајниран како стоматолошки објект во форма на терапија-салон за стоматолошка убавина во Виернхајм / Германија. Проектот претставува нов концепт за внатрешен дизајн за стоматолошки практики со тематски „лековити ефекти на органски форми и природни структури“ и главно беше развиен за Д-р Бергман, меѓународен акредитиран стоматолог за импланти. Покрај стоматолошките третмани како што се фурнири и белење, д-р Бергман и неговиот тим обезбедуваат, меѓу другото, симпозиуми на имплантологија за бројни млади хирурзи на заби од Европа, Азија и Африка.

Име на проектот : Dental INN, Име на дизајнерите : Peter Stasek, Име на клиентот : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Терапија-Салон За Стоматолошка Убавина

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.