Списание за дизајн
Списание за дизајн
Постерите

Disease - Life is Golden

Постерите Овој проект е роден од желбата да се создадат некои концепти кои можат да опишат социјален амбиент на необичен начин и да го чувствителизираат гледачот на пријателски начин. Идејата е да се заболат од болест и да се направат визуелно привлечни и интригантни. Болеста е нешто лошо, но може да се види на поинаков начин.

Име на проектот : Disease - Life is Golden, Име на дизајнерите : Giuliano Antonio Lo Re, Име на клиентот : Giuliano Antonio Lo Re & Matteo Gallinelli.

Disease - Life is Golden Постерите

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.