Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложбен Салон, Мало

Networking

Изложбен Салон, Мало Спортските материјали што секојдневно ги користиме се произведуваат во различни делови на светот. Истите се нудат на потрошувачите на полиците на спортските дуќани преку многу сложена мрежа за маркетинг и логистика. Скокајте една од брендовите со најдобра мрежа. Производство на колекција од страна на дизајнери во различни земји во Европа, а производителите во Кина се занимаваат со производство на супериорен квалитет. Преку маркетинг компанија, основана во Турција, допатува до целиот свет и потрошувачите. Вториот изложбен салон на скок салонот е изграден и на оваа комплексна мрежна тема.

Име на проектот : Networking, Име на дизајнерите : Ayhan Güneri, Име на клиентот : JUMP/GENMAR.

Networking Изложбен Салон, Мало

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.