Списание за дизајн
Списание за дизајн
Изложбен Салон, Мало

Fast Forward

Изложбен Салон, Мало Чевлите за обука на филијали се изложени во првиот изложбен салон на скок салонот. Подготвено е со режим кој ги изразува методите за производство, како што се динамичката форма на обувките за обука, технологиите со високи вбризгувања што се користат во фазата на производство и слично. Опремено е со SMD LED, еден од високо-технолошките производи, се обидува да ја одрази динамиката на обуките за обука (како предмет) станува извор на инспирација со специјално дизајнирани позадини за графички дизајн и движење што ги нудат овие системи.

Име на проектот : Fast Forward, Име на дизајнерите : Ayhan Güneri, Име на клиентот : JUMP/GENMAR.

Fast Forward Изложбен Салон, Мало

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.