Списание за дизајн
Списание за дизајн
Фризура Дизајн И Концепт

Hairchitecture

Фризура Дизајн И Концепт ХАРИХИТЕКТУРА резултати од асоцијација помеѓу фризер - ijио, и група архитекти - ФАХР 021.3. Мотивирани од Европската престолнина на културата во Гимараес 2012 година, тие предлагаат идеја да се спојат две креативни методологии, Архитектура и фризура. Со темата бруталистичка архитектура резултатот е неверојатна нова фризура што означува преобразба на косата во апсолутна заедница со архитектонските структури. Презентираните резултати се смели и експериментални природа со силно современо толкување. Тимската работа и умешноста беа клучни за да се сврти навидум обична коса.

Име на проектот : Hairchitecture, Име на дизајнерите : FAHR 021.3, Име на клиентот : Redken Portugal.

Hairchitecture Фризура Дизајн И Концепт

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.