Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стол

SERENAD

Стол Почитувам за сите видови столици. Според мое мислење, една од најважните и класичните и специјалните работи во дизајнот на ентериери е столот. Идејата за стол на Серенада доаѓа од лебед на водата која се сврте и го стави лицето меѓу крилја. Можеби сјајната и масна површина во столот на Серенад со различен и посебен дизајн е направена само за многу посебни и уникатни места.

Име на проектот : SERENAD, Име на дизајнерите : Ali Alavi, Име на клиентот : Ali Alavi Design.

SERENAD Стол

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.