Списание за дизајн
Списание за дизајн
Модуларен Систем За Внатрешен Дизајн

More _Light

Модуларен Систем За Внатрешен Дизајн Модуларен систем склопувачки, расклоплив и еколошки. More_Light има зелена душа и е многу лесен за употреба. Иновативно и идеално е да ги задоволи сите наши дневни потреби, благодарение на флексибилноста на неговите квадратни модули и неговиот заеднички систем. Може да се склопат брошури од различни големини и длабочини, полици, wallsидови на панели, штандови за дисплеј, unitsидни единици. Благодарение на широкиот спектар на бои, бои и текстури што се достапни, неговата личност може дополнително да се подобри со посоодветен дизајн. За дизајн на домот, работни простории, продавници. Достапно и со лишаи одвнатре. caporasodesign.it

Име на проектот : More _Light, Име на дизајнерите : Giorgio Caporaso, Име на клиентот : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Модуларен Систем За Внатрешен Дизајн

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.