Списание за дизајн
Списание за дизајн
Прстен

Pollen

Прстен Секое парче е толкување на фрагмент од природата. Природата станува изговор да се даде живот на накит, играјќи со светлосни текстури и сенки. Целта е да се обезбеди скапоцен камен со толкувани форми, бидејќи природата ќе ги дизајнира со својата чувствителност и сензуалност. Сите парчиња се рачно изработени за подобрување на текстури и особености на скапоцен камен. Стилот е чист за да стигне до животната средина во растителниот свет. Резултатот дава парче и уникатно и безвременско длабоко поврзано со природата.

Име на проектот : Pollen, Име на дизајнерите : Christine Alexandre, Име на клиентот : Chris Alexxa Jewels.

Pollen Прстен

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.