Списание за дизајн
Списание за дизајн
Ѓердан И Брош

I Am Hydrogen

Ѓердан И Брош Дизајнот е инспириран од неоплатонската филозофија на макрокосмосот и микрокосмосот, гледајќи ги истите обрасци репродуцирани на сите нивоа на космосот. Осврнувајќи се на златниот сооднос и збирката низа, ѓерданот се карактеризира со математички дизајн што ги имитира филотаксата обрасци забележани во природата, како што се гледа во сончогледи, маргаритки и разни други растенија. Златниот торс претставува Универзум, обвиен во ткаенината на просторот-време. „Јас сум водород“ истовремено претставува модел на „Универзална константа на дизајнот“ и модел на самиот Универзум.

Име на проектот : I Am Hydrogen, Име на дизајнерите : Ezra Satok-Wolman, Име на клиентот : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Ѓердан И Брош

Овој одличен дизајн е добитник на награда за златен дизајн во производи за осветлување и натпревар за дизајн на проекти за осветлување. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на златните наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни производи за осветлување и дела за дизајнирање на проекти за осветлување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.