Списание за дизајн
Списание за дизајн
Канцелариски Простор

C&C Design Creative Headquarters

Канцелариски Простор Креативното седиште на C&C Design е сместено во пост-индустриска работилница. Неговата зграда е трансформирана од фабрика за црвени тули во 1960-тите. Со оглед на заштитата на моменталната состојба и историската меморија на зградата, Дизајнерскиот тим се потруди да избегне оштетување на оригиналната зграда во ентериерот. Во дизајнот на ентериер се користат многу ела и бамбус. Отворањето и затворањето и промената на просторите се паметно замислени. Дизајните за осветлување за различни региони рефлектираат различни визуелни атмосфери.

Име на проектот : C&C Design Creative Headquarters, Име на дизајнерите : Zheng Peng, Име на клиентот : C&C Design Co.,Ltd..

C&C Design  Creative  Headquarters Канцелариски Простор

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.