Списание за дизајн
Списание за дизајн
Трговско Подрачје И Вип Сала За Чекање

Commercial Area, SJD Airport

Трговско Подрачје И Вип Сала За Чекање Овој проект се придружува на новиот тренд во зелениот дизајн Аеродромите во светот, тој вклучува продавници и услуги во терминалот и го натера патникот да помине низ искуство во текот на неговата инстанца. Зелениот аеродром Тренд за дизајнирање опфаќа простори со позелена и поодржлива дизајн на аеропорталот, тоталитетот на просторот за комерцијално подрачје го осветлува природната сончева светлина благодарение на монументалната стаклена фасада со која се соочува пистата. ВИП салон беше дизајниран со идеен дизајн на органски и авангардастични клетки. Фасадата овозможува приватност во просторијата без да го блокира погледот кон надворешноста.

Име на проектот : Commercial Area, SJD Airport, Име на дизајнерите : sanzpont [arquitectura], Име на клиентот : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Трговско Подрачје И Вип Сала За Чекање

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.