Списание за дизајн
Списание за дизајн
Предводник На Продавницата

Lenovo

Предводник На Продавницата Продавницата за предводник на Lenovo има за цел да ја подобри имиџот на брендот преку обезбедување на публика со платформа за поврзување и интеракција преку животниот стил, услугата и искуството создадено во продавницата. Концептот за дизајн е замислен врз основа на мисијата да се изврши транзиција од производителот на компјутерска опрема во водечка марка кај давателите на електронска потрошувачка.

Име на проектот : Lenovo, Име на дизајнерите : Johnson Li, Име на клиентот : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Предводник На Продавницата

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.