Списание за дизајн
Списание за дизајн
Рекламен Постер

Amal Film Festival

Рекламен Постер Постерот беше инспириран од веселата прослава на фестивалите. Дизајнот беше создаден за да ги прифати и слави разликите што постојат во богатата шпанска култура. Бидејќи Шпанија е мултикултурна земја која е богата со својата историја и идентитет, плакатот беше дизајниран да ја истакне надежта меѓу Европејците и Арапите, муслиманите и христијаните. Проектот беше дизајниран во студиото Барнбрук, Лондон, Велика Британија. Беше потребно 1 недела да се дизајнира плакатот. Боите, видот и користените симболи беа инспирирани од пресекот помеѓу шпанската и арапската култура.

Име на проектот : Amal Film Festival, Име на дизајнерите : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Име на клиентот : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Рекламен Постер

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.