Списание за дизајн
Списание за дизајн
Нож Блок

a-maze

Нож Блок Дизајнот со блок со ножеви со лавиринт има за цел да ги стимулира нашите ментални и визуелни сетила подеднакво. Начинот на кој чува и организира ножеви е уникатно инспириран од детската игра со која сите сме запознаени. Соединувањето на естетиката и функционалноста заедно совршено, а-лавиринтот служи за нејзината цел и уште поважно гради врска со нас што предизвикува емоции на iosубопитност и забава. Чистата во своја форма а-лавиринтот ни овозможува да се восхитуваме во неговата едноставност што прави многу повеќе со помалку. Поради ова, а-лавиринтот прави автентична иновација на производи со незаборавно корисничко искуство и изглед да одговара.

Име на проектот : a-maze, Име на дизајнерите : Prompong Hakk, Име на клиентот : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Нож Блок

Овој неверојатен дизајн е добитник на награда за сребрен дизајн во конкуренција на дизајн, облека и облека за облека. Дефинитивно треба да го видите портфолиото за дизајн на сребрените наградувани дизајнери за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на облека, облека и облека.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.