Списание за дизајн
Списание за дизајн
Стол

ICICLE

Стол Мислам дека седиштата се најважни и персонални членови на дизајнот на ентериер .Исто така, тој има вонредни улоги во надворешниот и во затворен простор. Секогаш столчињата се место за седење, одмор и опуштање додека стигнете. Освен тоа, сите имаат добро чувство за ова прашање. Сега што би се случило ако сигурниот и убав дел од којшто се потпирате станувате насилни и несигурни елементи? Ова е чувството што сакам да го покажам.

Име на проектот : ICICLE, Име на дизајнерите : Ali Alavi, Име на клиентот : Ali Alavi design.

ICICLE Стол

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.