Списание за дизајн
Списание за дизајн
Полиците Систем

bibili

Полиците Систем Трезен и класичен во зачнувањето, овие полици импресионираат со силна личност. Ова доаѓа од превртено поставување на триаголените горе, што резултира во движење на извртување кое игра на различни длабочини на единицата над нејзината висина. Произведениот динамичен ефект дава скоро човечки став кон мебелот: во зависност од тоа каде го гледа, се чини дека гледа над рамото и / или слуша на врати. Полиците „бибили“ се произведуваат во модули со различна ширина. Затоа е можно да се создадат wallsидови со жив графички ефект.

Име на проектот : bibili, Име на дизајнерите : Rosset Thierry Michel, Име на клиентот : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Полиците Систем

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.