Списание за дизајн
Списание за дизајн
Напреден Превоз

Fiaker 2.0

Напреден Превоз Во многу градови традиционалните туристички тури доаѓаат со голем проблем во форма на отпадоци од коњи. Како прв суштински услов Фијкер 2.0 го решава загадувањето на улиците, произведено од туристичките патувања во градовите. Понатаму, развиен е специфичен дизајн за превоз на коњи, следејќи ги класичните кабини во нивната формална естетика и покрај тоа што има своја модерна и ажурирана форма. Предизвик е да се претстави современ и еколошки концепт, сè уште да се пренесе типичното чувство на тренерската турнеја. Главната цел е да се направат тренерските тури попривлечни за клиентите преку иновативен дизајн.

Име на проектот : Fiaker 2.0, Име на дизајнерите : Michael Hofbauer, Име на клиентот : Michael Hofbauer.

Fiaker 2.0 Напреден Превоз

Овој добар дизајн е добитник на награда за дизајн во конкуренција на дизајн на пакување. Дефинитивно треба да го видите наградуваниот дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни дела за дизајн на пакување.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.