Списание за дизајн
Списание за дизајн
Електричен Велосипед

Silence

Електричен Велосипед Тишината е сосема нов контролен концепт велосипед. Тој беше дизајниран да има свој сетилен орган каде Карл Х Студио користеше 4 технологии, радари, ЛЕР, детектори и компјутер. Тишината може да му каже на моменталниот статус на кој било возач засновано врз сопствените услови за возење. Со почит, Карл Хуанг ја дизајнираше тишината да создаде велосипед за да им се посвети на пријателите со оштетен слух за да им помогне да се држат настрана од опасните. Дури и тие се во мирен свет без никакви звуци, тие сепак имаат права да уживаат во непречено и безбедно возење.

Име на проектот : Silence, Име на дизајнерите : Yi-Sin Huang, Име на клиентот : Karl H Studio .

Silence Електричен Велосипед

Овој одличен дизајн е добитник на награда за бронзен дизајн во конкуренција на архитектура, зграда и дизајн на структури. Дефинитивно треба да го видите бронзениот награден дизајн портфолио на дизајнерите за да откриете многу други нови, иновативни, оригинални и креативни архитектури, градежни работи и дизајн на структури.

Дизајн на денот

Неверојатен дизајн. Добар дизајн. Најдобар дизајн.

Добрите дизајни создаваат вредност за општеството. Секојдневно имаме посебен проект за дизајн кој демонстрира совршеност во дизајнот. Денес, задоволни сме да покажеме наградуван дизајн што прави позитивна разлика. Секојдневно ќе прикажуваме поубави и инспиративни дизајни. Бидете сигурни дека да не посетувате секој ден за да уживате во нови производи за дизајн и проекти од најголемите дизајнери ширум светот.